Danny Ghosen in Expeditie Robinson: ‘Een eer’

Foto: Fred de GrootTv-journalist Danny Ghosen is te zien in het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Dat vertelt hij vandaag in dagblad Metro. Ghosen is de veertiende BN’er waarvan zijn deelname bekend is geworden. “Een eer. Het is zó’n mooi programma. Ik wilde kijken of ik het aankon, zo zonder eten, familie en alle luxe dingen die we hier hebben“, aldus Ghosen. “Mensen die dicht bij me staan heb ik het verteld. Tegen de rest zei ik dat ik op vakantie ging. Sommigen hadden zoiets van: nu al?

De opnames waren zwaar, aldus Ghosen. “Mensen denken dat je gewoon eten en drinken hebt wanneer de camera’s uit zijn. ‘Joh, dat kan je mij toch wel vertellen’, zeggen ze dan. Maar dat is écht niet zo!

Weet je, je poept gewoon ergens in de bosjes en dan moet je jezelf schoonmaken in de zee. ‘Maar dan heb je toch wel shampoo meegekregen?’, zeggen ze dan. Nee mensen, je hebt niks! Het is zoals je het op tv ziet, fucking zwaar gewoon.”

De andere kandidaten die dit jaar te zien zijn in Expeditie Robinson zijn Elle BanditaRonnie FlexSharon DoorsonTim DouwsmaMarian MudderTeske de SchepperOscar AertsSander JansonAmara OnwukaKim Lammers en Klaas van der Eerden.

Expeditie Robinson gaat op donderdag 3 september in première op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen