Danny Ghosen in Expeditie Robinson: ‘Een eer’

Geplaatst op Tue 11 Aug 2015 om 9:35

Foto: Fred de GrootTv-journalist Danny Ghosen is te zien in het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Dat vertelt hij vandaag in dagblad Metro. Ghosen is de veertiende BN’er waarvan zijn deelname bekend is geworden. “Een eer. Het is zó’n mooi programma. Ik wilde kijken of ik het aankon, zo zonder eten, familie en alle luxe dingen die we hier hebben“, aldus Ghosen. “Mensen die dicht bij me staan heb ik het verteld. Tegen de rest zei ik dat ik op vakantie ging. Sommigen hadden zoiets van: nu al?

De opnames waren zwaar, aldus Ghosen. “Mensen denken dat je gewoon eten en drinken hebt wanneer de camera’s uit zijn. ‘Joh, dat kan je mij toch wel vertellen’, zeggen ze dan. Maar dat is écht niet zo!

Weet je, je poept gewoon ergens in de bosjes en dan moet je jezelf schoonmaken in de zee. ‘Maar dan heb je toch wel shampoo meegekregen?’, zeggen ze dan. Nee mensen, je hebt niks! Het is zoals je het op tv ziet, fucking zwaar gewoon.”

De andere kandidaten die dit jaar te zien zijn in Expeditie Robinson zijn Elle BanditaRonnie FlexSharon DoorsonTim DouwsmaMarian MudderTeske de SchepperOscar AertsSander JansonAmara OnwukaKim Lammers en Klaas van der Eerden.

Expeditie Robinson gaat op donderdag 3 september in première op RTL 5.
11 Reacties op “Danny Ghosen in Expeditie Robinson: ‘Een eer’”


 1. NoName

  Het lijstje kan nog wel een paar echte a-sterren gebruiken, of mensen die ertegenaan hangen/de potentie hebben het te worden. Ook de relatief interessante van dit jaar zitten er qua sterrenstatus duidelijk onder. Maar vermoedelijk zijn de mensen uit de eerste categorie, die dit zouden willen, allemaal al langs gekomen in de vorige reeksen. De tijd is onderhand rijp voor een reeks met écht onbekende mensen.

 2. Martijn

  Ik vind het wel een mooie lijst met BN’ers

 3. Jaap

  Zijn die vrienden van hem dom?

 4. Marcel

  Zegt me niets dit gozertje. Maar ze moeten er nu wel zijn dacht ik met al die deelnemers.

 5. forevehenri

  Goede deelnemers dit jaar, kijk er naar uit : )

 6. gtstfites

  Wie?

 7. Coca Cola

  @gtstfites

  Stel niet van die domme vragen, biggetje, maar googel!

 8. joris B

  Dat wordt lachen, dit is volgens mij wel een bijtertje! klein ventje maar grote ballen, denk dat hij wel eens ver kan komen op dat eiland!

 9. erfgooier

  Danny Ghosen Tv-journalist ???????

 10. Carmen

  Beste toevoeging tot nu toe!

 11. lvs2015

  Ach ja Expeditie Robinson,het zoveelste realityprogramma voor BNers die geld nodig hebben en dus uitgenodigd worden om hieraan mee te doen en de kijker opnieuw in de maling te nemen dat men daar echt afziet en onder ‘barbaarse omstandigheden verblijft. Niets is minder waar toen een jaar of wat geleden bewijs uitlekte dat de crew op een nabijgelegen resort verbleef en de kandidaten ook en men voor de tv shots weer richting de eilanden vaarde elke dag,de boel opsmukte (make-up,setting) zodat het echt een Robinson gebeuren leek voor de kijker thuis. Dit werd trouwens bevestigd door 1 van de eerste kandidaten van EPR in het eerste seizoen toen het werd uitgezonden. Btw…de productie van het dit jaar gehouden EPR wordt als we speak gereed gemaakt voor uitzending aangezien alles al is oogenomen,g-edit,voice-over gedaan en noem maar op. Winnaar is uiteraard ook al bekend maar mag nog net worden veklapt vanwege het welbekende NDA.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.