Brandsteder: ‘Men ziet nu pas dat ik een topgozer ben’

Rick Brandsteder denkt dat zijn deelname aan Expeditie Robinson erg goed is geweest voor zijn imago. Dat vertelt de RTL 5-presentator vandaag in de Metro. Kijkers zien nu eindelijk hoe Brandsteder echt is, vertelt hij zelf. “Ik zit in een restaurant te eten en er komt iemand op me af die zegt: ‘he Rick, sorry dat ik je stoor, maar dit is mijn vriendin en we hebben samen Expeditie Robinson gekeken. We vonden je altijd best wel een kwal, maar je bent echt een topgozer. Eet smakelijk verder.’”

Dat is volgens Brandsteder ‘misschien wel veertig of vijftig keer gebeurd’. “Ik zeg dan ‘oké, bedankt’, maar denk: ik ben altijd al een topgozer geweest, alleen wisten jullie dat nog niet.

Wellicht dachten ze hetzelfde bij RTL, want na zijn deelname kreeg hij een tweejarig contract aangeboden. “Dat had ik niet verwacht nee. Ik ben in elk geval niet om die reden in Expeditie Robinson gestapt.

Bij RTL 5 gaat hij oppervlakkige programma’s maken. “Er moeten ook altijd ruimte blijven voor vertier.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen