Jort Kelder te gast in radioshow liefdesrivaal

Foto: KROJort Kelder was vannacht te gast in het Radio 1-programma Nooit Meer Slapen met presentator Pieter van der Wielen. Dat was te horen op de radiozender. Van der Wielen verleidde Georgina Verbaan jaren geleden om vreemd te gaan van Kelder. Een video van hun onderonsje was destijds te zien in RTL Boulevard. “Wij hebben een zekere band. Daar moeten we toch even over beginnen. We moeten de administratie afhandelen“, zei Kelder aan het begin van het interview door Van der Wielen.

Kelder: “Ik zei vandaag, ik ga hierheen, met die Pieter van de Wielen. Huh, daar zou je toch overheen rijden, werd er toen gezegd. Ja, maar dat is wel een tijd geleden. We hebben ooit dezelfde vrouw aanbeden.”

Dat vond Van der Wielen ‘nog heel netjes’ klinken. “Ik ben er gewoon ooit met je geliefde vandoor gegaan. Dat is als eerste kennismaking is dat suboptimaal.”

Vuile, vieze smeerlap die je bent“, grapte Kelder, die snel toevoegde: “Het is wel goed om te zeggen dat ik het snap en je zal omhelzen. Je moet het doen, elke man moet het beest in zichzelf kunnen loslaten. Dat is nu gezegd. No hard feelings.”

Na een paar minuten gingen Kelder en Van der Wielen over op de inhoud. “Ik denk dat het publiek nu denkt: waar hebben die jongens het over?“, merkte Van der Wielen op.

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen