Dramaserie Zwarte Tulp toch gewoon op RTL 4

Foto: Kastermans FotografieDe dramaserie Zwarte Tulp met Huub Stapel komt toch gewoon op de buis bij RTL 4. De eerste aflevering is op zondag 6 september. Dat meldt de zender. Zwarte Tulp werd in maart gelanceerd als internet only-serie op RTL’s videodienst Videoland Unlimited. De serie kostte miljoenen euro’s en omdat Videoland nog geen doorslaand succes is, werd al langer vermoed dat RTL de serie gewoon uit zou gaan zenden op tv. De zender bezwoer echter dat dit op korte termijn niet gaat gebeuren.

Een halfjaar na de start van Zwarte Tulp op internet, komt de serie nu dus ook gewoon op RTL 4. Daarmee komt de serie gratis voor een groot publiek beschikbaar.

Zwarte Tulp gaat over twee families uit de bollenstreek die vanwege een mysterieus ongeluk in het verleden aartsvijanden zijn geworden. Hun jarenlange vete wordt versterkt en in stand gehouden door de race om de eerste zwarte tulp te kweken.

Beetje bij beetje wordt het mysterie uit het verleden ontrafeld. Niets is wat het lijkt, maar zeker is dat er belangrijke keuzes gemaakt moeten worden over leven en dood, liefde en haat, loslaten en vasthouden.

Zwarte Tulp zal wekelijks te zien zijn om 21.30 uur, direct na Ontvoerd.

Lees ook: ‘Zwarte Tulp op korte termijn niet op RTL 4’ (31 maart)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen