Albert gaat kiezen: wel of niet verder met Boulevard

Albert Verlinde gaat binnenkort besluiten of hij wel of niet verder gaat als showbizzdeskundige in RTL Boulevard. Dat vertelt de RTL 4-ster in weekblad Story. Verlinde is al sinds de start van RTL Boulevard in 2001 verbonden aan het programma, maar na veertien jaar begint hij te twijfelen. “Mijn contract loopt nog anderhalf jaar. Met Stage Entertainment Nederland en Boulevard heb ik twee fulltime banen. Dat is heel hard werken“, aldus de musicalbaas en televisiester.

De balans is nu nog goed, vindt Verlinde. Maar hij sluit niet uit dat hij toch terug gaat schakelen. “Nu ben ik nog niet bezig met wat ik over anderhalf jaar wil doen. Over een paar maanden zal ik me daarover buigen. Dan maak ik de keus: wel of niet stoppen met RTL Boulevard.”

Recentelijk ging het gerucht dat Verlinde ruzie zou hebben gemaakt met RTL-baas Erland Galjaard, die een andere koers zou willen gaan varen met RTL Boulevard.

Over dat voorval wil Verlinde niets kwijt, maar: “Ik zal er altijd voor blijven pleiten om RTL Boulevard in zijn originele staat te behouden. Het moet een mix zijn waar jong en oud naar kijkt.”

RTL Boulevard heeft nu steeds vaker ‘moderne’ sterren in het programma zitten. “Ik heb er geen problemen mee dat er nu steeds meer jonge mensen als vloggers en bloggers de ruimte krijgen. Vijftien jaar geleden kende niemand Fiona Hering. De nieuwe generatie verwelkom ik dus met open armen.”

Maar als iemand tegen me zegt dat we bepaalde onderwerpen niet meer doen, ben ik het daar niet mee eens. Als kijker moet je alles kunnen zien op het gebied van show, politiek, crime en internet. Alles wat ertoe doet. Zonder dat vooraf iets een taboe is.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen