Victor Reinier ‘heel erg moe’ door tv-werk

Victor Reinier wordt ontzettend moe van zijn tv-werk. Dat vertelt de acteur in weekblad Weekend. Reinier is vooral druk met het schrijven aan Flikken Rotterdam, een spin-off van zijn ‘eigen’ serie Flikken Maastricht. “Ik ben heel erg moe. Ik vind dan ook dat ik te hard werk momenteel. Ik schrijf nu aan Flikken Rotterdam, dat eind van dit jaar gaat draaien. Daarnaast heb ik nog twee verschillende dramaseries lopen, die al in een vergevorderd stadium zijn“, zo laat hij weten.

De acteur probeert die series te slijten in Hilversum. “We praten al met omroepen, die heel enthousiast zijn. Dat is ook eigenlijk mijn droom, maar het is wel heel hard werken en vechten om de kwaliteit hoog te houden.”

Ik verlies momenteel de balans, ik moet eigenlijk veel meer op de rem trappen. Ik moet eigenlijk wat projecten gaan afronden en afstoten. Ik moet kiezen waar mijn hart naar uitgaat, want ik ben alleen nog maar aan het werk.”

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen