‘Twitter is de Tinder voor bekende Nederlanders’

Halina Reijn wordt via Twitter regelmatig benaderd door andere bekende Nederlanders die met haar willen afspreken. Dat vertelt ze in haar column in JAN Magazine. Reijn vindt het opvallend dat BN’ers het sociale medium als een soort dating-app gebruiken. “Via Twitter word ik regelmatig benaderd door andere bekende mensen om eens een x-aantal beschuiten te verorberen samen. Tinder voor celebrities noemen mijn vrienden het ge-message en ge-dm via social media.”

De actrice weet wel waar het vandaan komt. “Facebook en Twitter wordt ook in ‘mijn kringen’ gebruikt voor efficiënte, casual seks, want, zo lijkt de theorie, iemand die óók een publiek beroep heeft, lult niet en is dus te vertrouwen.”

Zomaar ‘een burger’ (zoals een van mijn vrienden medemensen placht te noemen) mee naar huis nemen is te risicovol geworden. Hoe integer en eerlijk een persoon ook overkomt, uiteindelijk word je als BN’-er gereduceerd tot een goed verhaal.

Reijn wil geen afspraakjes meer met bekende acteurs en sporters. “Ik verlang naar een man met de pet die compleet buiten de wereld van camera’s en andere onzin staat.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen