Scheurjurk Trijntje levert ontwerper niets op

Foto: RTLDe commotie rondom de scheurjurk van Trijntje Oosterhuis heeft ontwerper Tycho Boeker niet aan meer opdrachten geholpen. Dat vertelt hij in Privé. De jurk die Oosterhuis droeg tijdens de repetities voor het Songfestival leverde veel media-aandacht op, maar Boekers telefoon rinkelde er niet vaker door. “Dat zou je verwachten, maar dat is niet zo. Er is veel over Trijntje ’s jurk gesproken en geschreven en natuurlijk zijn er mensen die net zoiets, of een variant willen, maar daar begin ik niet aan.

Voor Boeken is het nu wel klaar. “Want ik heb natuurlijk meer te doen. Zo heb ik net de Toppers en Guus Meeuwis in nieuwe pakjes gestoken en ben ik al weer druk aan het ontwerpen voor travestieartiest Dolly Bellefleur die er straks, tijdens de botenparade van de Gay Pride, ook weer smakelijk uit moet zien.

Maar let op, zodra volgend jaar het nieuwe Songfestival voor de deur staat, gaan de Europese kandidaten bellen. Ze weten dan precies wat ze willen en wat de mogelijkheden en budgetten zijn en dan komen ze vanzelf op mijn pad.”

Wat hebben we gelachen en wat heb ik een hoop publiciteit gekregen. Ineens weet iedereen wie ik ben.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen