Albert Verlinde snauwt Peter R. de Vries af

Foto: RTLPeter R. de Vries zorgde maandag voor een opmerkelijk begin van de uitzending van RTL Boulevard. Hij wist collega Albert Verlinde, die aan het vertellen was over de dood van Jaap Buijs, zichtbaar te ergeren. Dat was te zien op RTL 4. Verlinde sprak over de acts die Buijs groot heeft gemaakt. Hij begon met de 3J’s, om vervolgens George Baker en Jan Smit te noemen. “Is dat met een ‘J’ George Baker? Dat is volgens mij met een ‘G’, maar dat doet er niet toe“, onderbrak De Vries.

Showexpert Verlinde vond deze onnodige onderbreking van De Vries erg vervelend. “Nou ja, oké. Daar hadden we het nu niet over“, zei hij zichtbaar geïrriteerd. “Ik vind het eigenlijk belangrijk om stil te staan bij het overlijden van Jaap Buijs.”

Verlinde prees Buijs. “Als iemand zo’n zakelijk imperium heeft opgebouwd, ben je meestal niet meer zo aardig. Maar hij bleef altijd aardig.”

Het overlijden van artiestenmanager Jaap Buijs was maandag de opening van RTL Boulevard.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen