Winston baalt van Instagam-filmpje in RTL Boulevard

RTL Boulevard brengt elke dag een rubriek op tv waarin de meest onnozele filmpjes die BN’ers op sociale media posten voorbijkomen, maar toen presentator Winston Gerschtanowitz dinsdag zelf aan de beurt was, vond hij die traditie ineens niet zo leuk meer. Collega Albert Verlinde liet tv-kijkend Nederland zien hoe Gerschtanowitz zich in het zweet werkte in de sterrengym 3SIXTY5. “Ah! Ja ja ja. Oh, flauw zeg. Dat doe ik dus ook niet meer, een keer zo’n filmpje posten“, zei hij.

Social media-gebruikers, en bekende Nederlanders voorop, hebben de drang om ieder wissewasje uit hun dagelijks leven met de rest van Nederland te delen. Vooral fitness-filmpjes en -video’s zijn in trek. Die worden ook massaal gepubliceerd door AvroTros-ster Tim Douwsma en SBS 6-gezicht André Hazes jr.

Ook Gerschtanowitz is nu druk aan het sporten. Hij doet dat bij 3SIXTY5, waar hij getraind wordt door Guy van der Reijden, die ook regelmatig zendtijd heeft gekregen in RTL Boulevard.

Het gaat allemaal om het buikje, Albert. We moeten zomerklaar worden“, reageerde Gerschtanowitz. “Laten we snel doorgaan.”

Het filmpje van Gerschtanowitz:

Waarom waarom waarom. Nou omdat het bevrijdingsdag is dan maar. #fitvoordezomer

Een video die is geplaatst door Winston Gerschtanowitz (@winstongerschtanowitz) op

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen