Winston baalt van Instagam-filmpje in RTL Boulevard

Geplaatst op wo 06 mei 2015 om 9:06

RTL Boulevard brengt elke dag een rubriek op tv waarin de meest onnozele filmpjes die BN’ers op sociale media posten voorbijkomen, maar toen presentator Winston Gerschtanowitz dinsdag zelf aan de beurt was, vond hij die traditie ineens niet zo leuk meer. Collega Albert Verlinde liet tv-kijkend Nederland zien hoe Gerschtanowitz zich in het zweet werkte in de sterrengym 3SIXTY5. “Ah! Ja ja ja. Oh, flauw zeg. Dat doe ik dus ook niet meer, een keer zo’n filmpje posten“, zei hij.

Social media-gebruikers, en bekende Nederlanders voorop, hebben de drang om ieder wissewasje uit hun dagelijks leven met de rest van Nederland te delen. Vooral fitness-filmpjes en -video’s zijn in trek. Die worden ook massaal gepubliceerd door AvroTros-ster Tim Douwsma en SBS 6-gezicht André Hazes jr.

Ook Gerschtanowitz is nu druk aan het sporten. Hij doet dat bij 3SIXTY5, waar hij getraind wordt door Guy van der Reijden, die ook regelmatig zendtijd heeft gekregen in RTL Boulevard.

Het gaat allemaal om het buikje, Albert. We moeten zomerklaar worden“, reageerde Gerschtanowitz. “Laten we snel doorgaan.”

Het filmpje van Gerschtanowitz:

Waarom waarom waarom. Nou omdat het bevrijdingsdag is dan maar. #fitvoordezomer

Een video die is geplaatst door Winston Gerschtanowitz (@winstongerschtanowitz) op
11 Reacties op “Winston baalt van Instagam-filmpje in RTL Boulevard”


 1. Joshua

  Wat is dat voor een amateuristische oefening???

 2. Marije

  En Albert V. prees weer de film De Ontsnapping. Van zijn ex-schoonzusje Isa Hoes. Ra Ra. Het is één kliek.

 3. Stefan

  @Marije: Shownieuws kan er ook wat van, maar ben het wel met je eens RTL Boulevard is nog erger.

  Dat zal alleen veranderen als Albert V. daar weg is. Hij heeft gewoon overal een vinger in de pap. En dat bedoel ik zeker niet positief.

 4. Mlkersten

  Och winstonnetje staat in de aandacht kan van de zomer weer in zijn zwembroekje pfffffffff en Albert natuurlijk een mindere film van zijn ex schoonzusje krijgt door hem weer een oppepper maar Albert……. De mensen kunnen zelf kiezen naar welke film ze gaan en niet door jou gezeur schei eens uit met jezelf gecreëerde shows en ander spul aan de man te brengen neem een reclame blok betaald en niet zo sniekie doen ……..

 5. Daan

  Inderdaad vrij sneu dat Tim Douwsma dagelijks een foto post van hem in de sportschool. Trieste manier van aandacht vragen. Het is en blijft een C-artiest natuurlijk…

 6. Anoniem

  Die hele fitnessmanie is alleen voor financiele gewin van die sportscholen

 7. Isa

  Koekje van eigen deeg voor deze stumper. Moet je het maar niet online plaatsen. Zieke vorm van aandachtgeilheid. En let wel, aandachtgeilheid is op zich al ziek, dus als je dan ook nog aan een zieke vorm daarvan lijdt…

 8. Marcel

  Pot verwijt de ketel met je ‘oh flauw zeg’.

 9. BRAAK

  Precies, Marcel. Deze ballerige, brallerige patjepeeër doet zelf niet anders dan ongevraagd filmpjes van en met anderen de ether in smijten. Maar oh wee als hij het onderwerp is. Dan is het zo flauw. Met dit soort types moeten ze de dijken verstevigen. Alhoewel, met een ruggengraat als de zijne…

 10. Ronnie

  Het ergste is dat ie nog steeds uit de kast moet komen.

 11. Mandy Bright

  De schijnheiligste aller schijnheiligen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.