Wilfred Genee: ‘VI wordt weer Voetbal Insite’

Voetbal International gaat na de zomer zeer waarschijnlijk verder onder de naam Voetbal Insite. Dat heeft Wilfred Genee gezegd op Radio 538. Voetbal Insite was ook al de naam van de show, voordat het de naam van sponsor Voetbal International aannam. De samenwerking met het blad is echter verbroken. “We hebben op 8 juni de laatste uitzending. Dan is het de laatste keer Voetbal International. Als het goed is, is het in het nieuwe seizoen dan waarschijnlijk Voetbal Insite.

Genee weet niet zeker of hij dit al bekend mocht maken. “Of heb ik nu iets weggegeven wat ik nog niet weg mocht gegeven? Dat weet ik nog niet eens. Maar goed.”

Het tv-programma Voetbal International en het gelijknamige blad liggen in de clinch met elkaar. Het blad VI schreeuwde van de daken dat zij stoppen met de tv-show, omdat het te platvloers zou zijn geworden.

Dat ligt volgens RTL 7-baas Marco Louwerens anders, zei hij eerder. “Ik heb de leiding van het blad VI laten weten wij na de zomer een eigen koers zullen gaan varen, los van het blad.

RTL werkt aan een eigen voetbalplatform.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen