SBS 6 geeft Airen Mylene nieuw contract én De 25

Airen Mylene heeft vandaag een nieuw contract getekend bij SBS 6. Naast haar rol in Shownieuws en Surprise Surprise, gaat ze ook De 25 presenteren. Dat heeft de tv-zender vandaag laten weten. Tv-directeur Peter Lubbers van SBS gelooft in het tv-talent. “Airen bewijst met haar werk voor Shownieuws en Surprise Surprise dat ze een groot televisietalent is, zowel live in de studio als in items op locatie. Wij zijn dus erg trots dat Airen ook de komende tijd bij SBS6 te zien zal zijn“, vertelt hij.

Zelf is Mylene ook in haar nopjes. “Ik heb het erg naar mijn zin bij SBS. Het is een gezellige club mensen en ik ben blij dat ik het vertrouwen krijg om me verder te ontwikkelen. Ik kijk uit naar het presenteren van De 25… dat dit seizoen bol staat van de herkenbare tv-momenten.”

De 25 trapt op maandagavond 8 juni af met De 25 meest onvergetelijke tv-momenten aller tijden, waarin onder andere de traan van Maxima tijdens haar huwelijk en de landing van de eerste man op de maan voorbij komen.

Verder komen dit seizoen onder andere De 25 meest gênante tv- momenten, De 25 populairste tv-typetjes en De 25 meest bizarre reportages aller tijden aan bod.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen