Jean-Pierre Geelen laakt herhalingen op plek DWDD

Jean-Pierre Geelen, tv-recensent van de Volkskrant, vindt het een gemiste kans dat NPO 1 nu herhalingen van Bed & Breakfast uitzendt op het tijdstip van De Wereld Draait Door. Dat laat hij blijken in zijn column. Hoewel de zomer pas over dik drie weken begint, is Matthijs van Nieuwkerk nu al op zomervakantie. “De lege plek wordt nu liefdeloos volgeplempt met herhalingen van Bed & Breakfast“, aldus Geelen. “De publieke omroep heeft in de vooravond collectief de koffers gepakt.

Geelen vindt het merkwaardig dat Van Nieuwkerk nu al met vakantie is. “Is het al zomer? Televisie zaait verwarring“, schrijft hij.

De Wereld Draait Door is na acht uur-toppers Achtuurjournaal en Goede Tijden Slechte Tijden het meest bekeken vooravondprogramma van Nederland. Er kijken vaak tegen de 1,5 miljoen mensen. Bed & Breakfast trok gisteren 519.000 kijkers.

De herhalingsserie van Bed & Breakfast loopt door tot medio juni. Daarna gaat het tijdslot (van zeven tot acht uur) naar de EO, dat Rennen Voor Twee gaat uitzenden.

In deze tv-show met Bert van Leeuwen gaan vier vaders of moeders van een gehandicapt kind een bijzondere uitdaging aan: ze gaan samen de Olympische afstand van een triatlon afleggen.

Eind juli begint de nieuwe dagelijkse spelshow Pointless op het tijdstip van De Wereld Draait Door. Dit programma wordt gepresenteerd door Lucille Werner en Owen Schumacher.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen