Geer en Goor zoeken hobby in nieuwe RTL 4-show

Gerard Joling en Gordon gaan in hun nieuwe RTL 4-show op zoek naar een hobby. Dat onthulde showkenner Albert Verlinde dinsdag in RTL Boulevard. Joling verklapte dinsdagochtend in De Telegraaf, tot ongenoegen van Gordon, dat het tweetal op de buis komt met een nieuw programma. “De insteek zoals het er nu ligt, zoals het uit de gesprekken met John de Mol gekomen is, is dat ze een programma willen maken over dat Geer en Goor ouder worden en dus een hobby zoeken“, weet Verlinde.

Verlinde denkt dat het een leuk format wordt. “Ze gaan dus als oudere Nederlanders op zoek naar wat een leuke hobby voor hen is: bridgen, sportduiken, zweefvliegen. Ik denk dat het lachen wordt.

De nieuwe tv-show volgt op de ouderensoaps van het duo. “Er schijnt ook weer een samenwerking met het Ouderenfonds aan te komen. Dat heeft bij de vorige programma’s veel vrijwilligers opgeleverd.”

Gordon gaf dinsdagochtend op de radio aan te balen van Jolings onthulling. “Heeft hij weer zijn mond voorbijgepraat? We gaan in september en oktober opnemen, maar er is nog niks! We moeten nog verzinnen wat we gaan doen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen