Willibrord Frequin vindt Facebook verschrikkelijk

Tv-maker Willibrord Frequin is geen fan van het sociale medium Facebook. Dat laat hij weten in weekblad Story. Frequin weigert om een account aan te maken. “Privé heb ik geen Facebook. Wel lees ik af en toe mee op de pagina van mijn vriendin Gesina en dan zie ik wat voor onzin zij allemaal krijgt toegeschoven. Haar berichten gaan vervolgens verder naar vrienden van haar vrienden en zo kom ik in een circuit terecht waarin ik me helemaal niet wil bevinden“, vertelt hij in het blad.

De voormalig tv-ster wil privé ook echt privé houden. “Vreemden mogen niets weten van mijn intieme dingen.”

Frequin houdt zijn intieme zaken voor zichzelf. “Stel dat ik schrijf: Ik ben gisteravond met Geesje uitgeweest en we hebben daarna gezellig geknuffeld. Dat ‘leuke’ bericht gaat de hele wereld over en komt bij mensen terecht met wie ik niets te maken wil hebben.”

Gesina heeft ook mensen op haar Facebook staan die ze niet eens kent. Dat vind ik raar!

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen