‘Tatoeage-doos Wendy van Dijk vreselijkste vrouw ooit’

Foto: RTLRob Muntz vindt RTL 4-ster Wendy van Dijk een verschrikkelijke, arrogante en ordinaire vrouw met een ‘rotkop’. Dat vertelt de ondernemer en voormalig tv-maker in Nieuwe Revu. Muntz vindt het jammer dat de hufter-tv die hij vroeger maakte is verdrongen door feelgood-tv met gezichten als Wendy van Dijk. “Ik vind Wendy de meest vreselijke vrouw die ik ooit heb gezien. Ik kijk weleens The Voice Kids met mijn dochtertje en daarin praat ze tegen die kinderen alsof ze debielen zijn.”

Hij kan niet zonder ergernis naar The Voice Kids kijken. “Dan heeft ze allemaal tatoeages op haar armen, het is te ordinair voor woorden, en dan pretendeert die tatoeage-doos iets te kunnen.”

Vroeger was Van Dijk al arrogant, meent Muntz. “Ik heb ooit bij Joop van den Ende gewerkt, toen was Wendy een jaar of 17. Ze mocht toen de bloemen op het podium aan Joop geven. Zat ze daar met haar arrogante rotkop, jongen. Ik dacht: doe even normaal. Omdat je een bos bloemen mag geven.”

Ik vond het toen al een stuk omhooggevallen vreten. Verschrikkelijk. Met dat nieuwe blad van haar veeg ik mijn reet af. Zet dat er maar in.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen