Ralf Mackenbach wil naar Eurovisie Songfestival

Ralf Mackenbach, bekend van het Junior Songfestival en van Sterren Springen, zou graag Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Dat vertelt de zanger in weekblad Privé. Mackenbach hoopt op een verzoek van AvroTros. “Om heel eerlijk te zijn: ik zou ook graag Nederland vertegenwoordigen bij het Eurovisie Songfestival. Ik heb behoorlijk veel fans in de voormalige Oostbloklanden, mede doordat de editie van het Junior Songfestival die ik won in Kiev plaatshad.”

Daar kan AvroTros zijn voordeel mee doen, denkt Mackenbach. “Dat is qua stemmen natuurlijk altijd handig. Als ik gevraagd word, doe ik het graag.

Mackenbach hoopt dat hij van zingen kan blijven leven. “Ik zit nog bijna elk weekend redelijk vol met optredens. Gelukkig wel. Als het aan mij ligt, blijf ik de rest van mijn leven zanger, studie of niet.”

Nu richt hij zich volledig op zijn nieuwe single Who do you think you are? “Ik ben ambassadeur van de stichting Stop Pesten Nu! en heb mijn single in samenwerking met hen gemaakt.”

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen