NOS-coryfee Mart Smeets haalt uit naar Wesley Sneijder

Geplaatst op di 31 mrt 2015 om 11:51

Foto: NOSMart Smeets vindt het bespottelijk dat Wesley Sneijder de zwangerschap van zijn vrouw Yolanthe zaterdag bekend maakte tijdens de live-uitzending van de wedstrijd Nederland – Turkije op NPO 1. Dat heeft hij laten weten op Radio 1. Smeets ergerde zich. “Toen Wesley Sneijder die bal onder zijn shirt deed en die speenbeweging maakte in zijn mond, dacht ik: mijn god, zijn we zo ver gezakt dat we privébelang en privézaken nu ineens voor het teambelang en een wedstrijd plaatsen?

Sneijder maakte het gebaar na zijn doelpunt en bevestigde het nieuws in een tv-interview na afloop. “Ik kan me best indenken dat hij het doet, want de hele wereld doet het, dus denkt hij: waarom ik niet? Maar we zijn wel een eind weg als we dit doen. Ik vind het bespottelijk“, aldus Smeets.

Smeets laakt zijn ‘gedrag’. “Pak die bal op en ga verder voetballen. En ga niet het feit dat je vrouw ergens in oktober een kind krijgt ostentatief voor een tv-camera bekendmaken.”

Hij zocht de camera op. Ik zou dat in elk geval niet doen.”
31 Reacties op “NOS-coryfee Mart Smeets haalt uit naar Wesley Sneijder”


 1. t.van den berg

  Ben het niet gauw eens met de irritante Mart Smeets. Maar in dit geval wel. Het was niet de plaats voor zoiets. Geef dan een tip aan Prive ofzo.

 2. edvawa

  Je kan je afvragen of zijn gedachten tijdens de wedstrijd niet teveel wordt afgeleid door deze actie. In plaats van werken voor een goede score denkt hij waarschijnlijk alleen maar dat hij een moment moet hebben om het aan te kondigen!

  Waren de resultaten van Oranje nou fantastisch geweest had dit er mooi uitgekomen, nu denk ik! Ga eerst eens wat presteren en denk aan voetballen in plaats van al deze randzaken!

 3. Wout

  Hij pakte de bal om meteen op zoek te gaan naar de 2-1, maar nee! Meneer Sneijder had een belangrijke mededeling.

 4. Peter

  Had dat lekker tegen Spanje gedaan, in een vriendschappelijk potje waar verder niks op het spel staat. In plaats daarvan ging Wesley tijdrekken (want dat was het in feite) met die bal onder zijn shirt. Lekker handig als het 1-1 staat.

 5. Anouk

  Knettergek, om dat zo te doen idd. Wetende dat heel Nederland zich zit op te vreten vanwege weer een draak van een wedstrijd, moet ‘de Gote Wesley’ zo belachelijk wat mee delen. Tijd voor een nieuwe lichting spelers. ( en bondscoach).
  Mart heeft gelijk!

 6. Tamara

  Helemaal mee eens!

 7. Anoniem

  Mart Smeets zure oude man.

  Omdat hij z’n oude gerimpelde pik niet meer omhoog kan krijgen en iemand kan bezwangeren moet hij komen haten.

 8. Pluk van de Pettenflat

  Mart is natuurlijk een enorme l*l, maar hierin geef ik hem gelijk

 9. Zeru

  Wat een zure oude man. Wesley heeft ons gered en whatever wees gewoon blij voor hem.

  Deze man zeurt altijd ALTIJD. Wordt ie zelf niet moe?

 10. Wes

  Geen Smeets fan, maar deze keer heeft ie groot gelijk. Je hebt nog een paar minuten om de achterstand om te buigen naar voorsprong, maar nee hoor de prive zaken zijn belangrijker.
  @ Zeru … gered? Het is zoals edvawa al gezegd waarschijnlijk heeft kabouter Wesley al hele wedstrijd lopen azen op een kans om in opdracht van Jolante dit te doen….. anders had ie niet thuis durven te komen bij die trol.

 11. -

  Ik ben het niet vaak met Mart eens, maar deze keer wel!

 12. out with the old

  Smeets moet met pensioen hij is te oud en te zuur geworden!

 13. ph

  Zeurpieten!!! Sneijder was de BESTE man van t veld, laat hem toch
  Die Dicke Brilpadt had weer ff wat aandacht nodig; deze week zeker niet in DWDD……..

  Wellicht had Smeets ook iets onder zijn Noorse trui gestopt als hij Ria Visser (those were the days!) BEZWANGERD had….

 14. Leon

  Smeets heeft gelijk. Alsof de afgang voor het Nederlands elftal nog niet groot genoeg was, moest hij zichzelf nog ff in de spotlights zetten met… tja, met wat eigenlijk? Wesley = debiel!

 15. Anoniempje

  Waarom zou iemand zijn blijdschap en geluk niet mogen tonen zeg!!
  Ik vond het super…geweldig…zo trots Wesley dat deed.

  Mart Smeets is een ouwe zeur, het word tijd dat hij stopt met werken, en het stokje over draagt aan jongere mensen.

 16. Muskusrat

  Smeets je tijd is geweest ga weggg!!!

 17. Yop

  die ouwe zeiksnor heeft dit keer toch wel een punt.

 18. Anoknuppeltje

  @Anoniempje

  Zucht! Dat is het punt toch niet! Natuurlijk mag hij zijn blijdschap en geluk tonen. Denk nog eens even goed na en lees wat Smeets wél zegt in plaats van wat jij ervan maakt.

 19. H'sum

  Kan niet wachten op de imitatie van Koefnoen. Owen Schumacher doet nog 1 keer Wesley Sneijder na. Klein duimpje sabbelt op op z’n duimpje! En dat is dan de aanvoerder van het Nederlands Elftal…How low can you go?

 20. Anoniem

  Mart heeft helemaal gelijk.

 21. Kristina

  Schoenmaker hou je bij je leest ! Doe je werk goed, daar word je tenslotte voor betaald. Who cares dat Yo en Wes zwanger zijn ? over egotripperij gesproken…enne..Mart…eindelijk eens iemand die zijn mond open trekt met alle risico’s van dien…ouder worden heeft toch voordelen. Mart dank je wel voor deze opmerking en Wes je bent nog kinderachtiger dan dat je eruit ziet..

 22. pepe

  jongens jongens DeMart is al met pensioen hoor hij geeft alleen her den der zijn mening als erom gevraagd word en ik kan niet voorstellen dat jullie allemaal nporadio 1 luisteren

  en wat betreft DeMart die heeft gewoon altijd gelijk ook als ie het niet heeft een soort Peter R de Vries voordat die uitgevonden was

 23. Martin

  Maar Sneijder scoorde toch helemaal niet?

 24. Pipo Koeien

  Ik ben tijdens de eerste helft al afgehaakt, zonde van de tijd. Dus zag ik achteraf pas de gelijkmaker van Huntelaar.
  Ook al was Sneijder één van de weinige spelers (+Huntelaar en Cillissen) die een voldoende haalde, het blijft walgelijk hoe vele egootjes alleen maar met zichzelf bezig zijn.
  Dit maal volledig eens met Smeets.

 25. Mlkersten

  Mart heeft gelijk de Sneijder s willen geen media aandacht nu hebben ze het over bijna de halve wereld met zijn imbeciel gedrag van die tuin kabouter denkt niet aan voetballen alleen aan aandacht aandacht enz enz …”..en de goal was van Huntelaar haha …..

 26. John

  Heeft hij gelijk of vindt je dat hij gelijk heeft. Iedereen praat tegenwoordig gelijk maar voor nog tig anderen blijkbaar.

 27. Mlkersten

  John, Hij hééft gelijk. Is lezen moeilijk?

 28. John

  @Mlkersten
  Juist omdat ik lees valt dit op! Maar ik vrees dat je het niet snapt…

 29. Mlkersten

  John, Ja, maar dat zegt nog niet dat je het goed hebt gelezen. Maar ik vrees dat je te achterlijk bent om dat zelf te bedenken…

 30. Mark

  @Mlkersten
  Tja… Als we op ons egootje getrapt zijn gaan we lelijk doen :)) voorspelbaar….. Jij ook een fijne avond met al je frustraties.

 31. Mlkersten

  Mark, L*l!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.