Georgina Verbaan wil verder met ’t Schaep

Geplaatst op di 31 mrt 2015 om 13:06

Foto: TROSGeorgina Verbaan zou het erg leuk vinden om na Schaep Ahoy wéér een Schaep-serie te maken. Dat vertelt de actrice in weekblad Televizier. Verbaan heeft er nog lang geen genoeg van de langlopende komedieserie. Vooral omdat ze zich zo comfortabel voelt tijdens en na de opnames. “Van de tv-programma’s waaraan ik meedoe, is ’t Schaep de enige productie waarnaar ik met plezier kijk, zonder dat ik continu kritisch op mezelf aan het letten ben“, vertelt de actrice in het tv-blad.

Of er een volgende serie komt, weet Verbaan niet. “Elke keer denken we dat het de laatste is, maar dan mogen we toch weer door. Van mij mag er een nieuwe serie komen. Het blijft leuk om te doen, omdat we het zo gezellig samen hebben.”

Verbaan speelt Lena in de serie. “Ook dit seizoen is ze weer op zoek naar de liefde. Je gunt het haar zo, hè. er komt hier en daar wel iemand voorbij, maar of de ware daarbij zit?

Schaep Ahoy is elke zaterdag te zien. Afgelopen weekend was de serie niet te zien vanwege de wedstrijd Nederland – Turkije.
11 Reacties op “Georgina Verbaan wil verder met ’t Schaep”


 1. matthijs

  opmerking over aflevering 3 klopt niet. Deze is op 4 april te zien!

 2. Anoniem

  Deze serie is zo niet grappig.

 3. Fan

  Kan zij niet gewoon bij Kruitvat werken?

 4. Leonie

  @Fan

  Dat kan wel ja. Maar dat doet ze niet. Nog meer domme vragen?

 5. anonymous

  Als er een volgende serie komt, hoop ik zeker dat Georgina Verbaan weer meedoet. Ze is een groot comedy-talent, waar ik graag naar kijk.

 6. Anoniem

  Misschien moet jij maar bij het Kruitvat gaan werken, Fan. In plaats van thuiszitten.

 7. variabel

  Als Georgina dit leuk vindt moet zij dat doen. Maar, deze [herhaal] serie is absoluut niet aantrekkelijk. De originele Schaepserie was honderdmaal beter. Kijk naar de toen gerenommeerde acteurs/atrices. Wat ’n verschil!

 8. Zzz

  Variabel, jankerd. Zo typisch altijd, die vroeger-was-alles-beter types. Wat dat gerenommeerd betreft, de huidige kast is een stuk gerenommeerder dan de vroegere. Zoek het woord op als je niet weet wat het betekent. Ken de feiten!

 9. Zzz

  *cast

 10. Anoniem

  Er zitten twee Emmy-winnaars in de cast, dus hoeveel gerenommeerder wil je het nog hebben?

 11. Hijgende Harry

  Ik wil haar spleet omploegen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.