Afvallers Boer Zoekt Vrouw bij Carlo en Irene

Geplaatst op wo 25 mrt 2015 om 14:43

Carlo Boszhard en Irene Moors hebben zondag een aantal afvallers van Boer Zoekt Vrouw in hun programma zitten. Dat heeft RTL 4 vandaag laten weten. Eén van de gasten is Katherine (foto), die door boerin Bertie naar huis werd gestuurd, zodat ze op citytrip kon met haar uiteindelijke partner Esther. Na haar deelname haalde Katherine flink uit naar Bertie. “Ik vond het op de boerderij echt niet leuk. Het was stroef, het was ingewikkeld, het was gedoe“, sneerde ze na afloop.

Andere afvallers die aan tafel zitten zijn Ada, die door boer Gert naar huis werd gestuurd, Marieke, die boer Jan niet wist te overtuigen, en Leonie, die door boer Tom naar huis werd gestuurd.

Hebben deze runners up inmiddels een nieuwe liefde in hun leven? Carlo Boszhard en Irene Moors vragen hen het hemd van het lijf“, kondigt RTL aan.

Life 4 You is zondag om 17.25 uur te zien op RTL 4.
11 Reacties op “Afvallers Boer Zoekt Vrouw bij Carlo en Irene”


 1. anonymous

  Mijn hemel, wat wordt dat programma uitgekauwd. Drie keer in De Wereld Draait Door, afgelopen zondag in De TV Show en nu dus ook nog eens bij Carlo en Irene. Wat een armoede.

 2. Anoniempje

  O vreselijk die Catharine, wat vond/vind ik het een irritant mens.
  Zo opdringerig, en toen ze weg gestuurd was zeggen dat ze daar blij om was, het liefste was ze al gelijk bij Bertie in bed gekropen.

  Ik ben blij dat Bertie voor Esther gekozen heeft.

  Heel veel liefde en geluk voor Bertie en Esther in de toekomst.

 3. Anoniempje

  Moet zijn…..Katherine

 4. Vera van Zeil

  Afvaller? Ze mag nog wel wat extra afvallen dan, als ik die dikke bakkes zo zie.

 5. Willem

  Leuk, ik ben wel benieuwd hoe het met die vrouwen gaat.

 6. Marc

  Daarna meteen door naar Obese.

 7. piet

  Ze mag er wel zijn. Heb slechtere gezien.

 8. Tjerk

  Niet dat ik dagelijk/wekelijks kijk, maar na RTL Boulevard en DWDD, nu weer een rede om zeker niet te kijken naar een programma op tv, Namelijk Live 4 You.
  Ik wordt kots misselijk van dat boeren gelul!

 9. Tom

  duidelijk dat ze Ada willen in de uitzending. Ik hou van dat mens! Ze is geweldig

 10. Knoef

  Boer Tom is een lekker ding.

 11. Koekenbakker

  Dit was het laatste jaar dat ze miljoenen kijkers trokken, maar nu hebben de mensen het gemanipuleer van de KRO door. Mede te danken aan de hysterische manier waarop kaboutervrouwtje Yvon Jaspers met haar vingertje alle kanten op wees om de schuld af te schuiven zijn ze ongenadig hard door de mand gevallen en ontmaskerd als de manipulatoren die ze zijn. Volgend jaar komt Boer Zoekt Vrouw niet boven de 800.000 uit ben ik bang. En vanaf dan gaat het alleen nog maar nog verder bergafwaards.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.