Marc-Marie Huijbregts vindt Yolanthe ook stom

Marc-Marie Huijbregts vindt Yolanthe Sneijder-Cabau ook stom, net als Tim den Besten, de maker van de anti-Yolanthe-documentaire. Dat liet de cabaretier vrijdagavond weten in De Wereld Draait Door. “Ik vind haar ook vrij stom, dus ik snapte zijn fascinatie wel. Zij zit bij mij een beetje in hetzelfde bakje als Sylvie Meis en Nikkie Plessen. Zij borrelen met z’n drieën in een bakje. Af en toe doe je dat bakje open en denk je: oeh, daar gaan we weer. Dus dat snap ik wel, eerlijk gezegd.

Huijbregts heeft Cabau ook een keer in het echt gezien. “Ik heb haar één keer ontmoet en toen stond ze heel erg verveeld haar haren te kammen. Ze zei geen ‘boe’ of ‘bah’.

Toch zal ze wel meevallen, verwacht hij. “Iedereen heeft vrienden, denk ik altijd, dus zij zal vast ook een heel leuke kant hebben. Alleen laat ze die niet zo veel zien. Zij denkt heel veel nodig te hebben, terwijl ik denk dat ze leuker is als ze minder haar best doet.

De mediafiguur Cabau valt in ieder geval niet in de smaak bij Huijbregts. “Het is een beetje alsof je iets drinkt dat vies hebt en dan zegt: ‘Proef eens.’ Dat ken je toch wel?

Matthijs van Nieuwkerk sprak in DWDD met Tim den Besten, en had ook Cabau uitgenodigd. “Wij hebben haar natuurlijk ook gebeld. Dat ging via diezelfde Xenia. Het was een kort gesprek. ‘Geen sprake van’ dat ze hier met jou aan tafel zou zitten“, zei de talkshowhost.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen