Jean-Pierre Geelen reageert gelaten op Erland Galjaard

Jean-Pierre Geelen, tv-recensent van de Volkskrant, reageert gelaten op de pittige uitspraken van RTL’s tv-baas Erland Galjaard, die het niet zo op heeft met kritische journalisten en Geelen in het bijzonder. Dat is te lezen op Twitter. Het uiten van kritiek op Galjaard is voor veel mediamensen onverstandig, omdat hij een flinke vinger in de pap heeft in medialand. “Oei“, reageert Geelen, die duidelijk niet onder de indruk is. “Ja, nu kan ik het helemaal wel vergeten met dat loopbaantje van mij.

Geelen krijgt flink wat bijval op Twitter. Zo grapt iemand dat hij een column in de nieuwste Wendy wel kan vergeten. “Heb ik weer…”, reageert de gerenommeerde Volkskrant-journalist.

Dat Galjaard de gemiddelde journalist in een interview met Het Parool ‘vrij beperkt’ noemt en Geelen ‘jaloers’, neemt Geelen met een flinke korrel zout.

Wel geeft Geelen aan dat Galjaard hem verkeerd citeert in het interview. Zo meent Galjaard dat Geelen over RTL Late Night heeft gezegd dat het niks was en niks wordt en over Jinek ‘dat ze er niks van kon’.

Dat heb ik nooit zo gezegd“, aldus Geelen. “Maar sommigen komt het wel wel lekker uit om in verdraaide versies te geloven.

Geelen kan goed leven met de negatieve uitspraken van Galjaard. “Alles is liefde, las ik in de Wendy van deze maand.

Volgens Galjaard is Geelen ‘jaloers’, omdat hij kritisch was over Galjaards ‘heel goede column’ in Broadcast Magazine. Bovendien vindt hij de tv-kritieken van Geelen ‘lachwekkend’.

Maar ik zeg je: negativiteit is done, dat werkt niet meer”, aldus Galjaard in een interview waarin hij zijn gal spuit over journalisten, showmedia en Geelen in het bijzonder.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen