Angela Groothuizen niet meer boos op Opzij

Foto: Roy BeuskerAngela Groothuizen is niet meer boos op het feministische tijdschrift Opzij. “Het blad heeft me bloemen gestuurd, we lachen er nu om en het is goed zo“, zegt de presentatrice in weekblad Party. Groothuizen stond vorige maand op de cover van Opzij met het citaat ‘Ik heb geen flikker gehad aan mijn Dolly Dots-tijd’, maar daar was ze niet blij mee. “Ik bedoelde ermee te zeggen, dat sommige artiesten tot in lengte van dagen met één of twee hits kunnen blijven optreden. Dat geldt voor mij niet.

De presentatrice was vroeger onderdeel van de meidengroep de Dolly Dots. “De succesliedjes van destijds kan ik nu niet in mijn eentje gaan zingen, dat zou nergens op slaan. Ik heb geen evergreens waarmee ik nog dertig jaar kan optredens, simpelweg omdat ik in een meidengroep zat. Dát bedoelde ik ermee.

Het is eigenlijk heel pijnlijk dat zo’n uitspraak uit z’n verband wordt getrokken. De meiden van de Dots zijn namelijk mijn beste vriendinnen, zo’n beetje mijn zusjes.

Vlak na de publicatie van Opzij, liet Groothuizen weten dat ze zich ‘aangerand’ voelde door de feministen. Inmiddels is alles dus weer bijgelegd.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen