Paul de Leeuw biedt excuses aan

Foto: RVDAPaul de Leeuw biedt zijn excuses aan voor de uitspraken die hij donderdagavond deed op Twitter over de gijzeling bij de NOS en de gevolgen ervan. Dat heeft hij vandaag laten weten op het sociale medium. De Leeuw vond de extra uitzending van de NOS maar overdreven en had liever gewoon Wie is de Mol gezien. “Excuus. Om half 9 gedroeg ik me als beste stuurlui aan wal, om nu wel in te zien dat het gister heftig moet zijn voor ieder bij de NOS. Excuus!“, reageert de presentator.

De Leeuw riep donderdagavond dat hij de geïmproviseerde uitzending van de NOS met Ron Fresen maar niets vond. “Echt, het is griezelig, maar wat er op NPO 1 gebeurt nu met geen nieuws is redelijk, ehhh, raar!”, zei hij.

Kom op mensen! We laten ons niet bang maken! Druk op de knop ‘start Wie is de Mol’ en Eva Jinek vertelt ons wat en hoe! Durf!!!

Ondertussen maakte De Leeuw ook nog een grapje. “Waar komt de portier te zien? DWDD, Jinek, Nieuwsuur, Koffietijd, EenVandaag?

De Leeuw doelt op de portier, die de gijzelnemer niet naar de studio van het Achtuurjournaal, maar naar een lege studio leidde.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen