Veronica geeft Gotham feestelijke première

Foto: SBSDe Amerikaanse serie Gotham gaat in januari alles behalve onopgemerkt van start op Veronica. De zender organiseert voorafgaand aan de tv-première een vertoning in de nieuwe JT-bioscoop in Hilversum. Dat heeft het station gemeld. Gotham gaat op zaterdag 17 januari van start op tv. Op donderdag 8 januari worden de eerste twee afleveringen al op feestelijke wijze vertoond in de JT-bioscoop. Meerdere bekende Nederlanders zullen op die dag over de ‘zwarte loper’ paraderen.

Veronica is naar eigen zeggen erg trots op het binnenhalen van Gotham, die samen met de serie Arrow de Superhero Saturday van Veronica gaat vormen.

Gotham City is een fictieve stad uit de strips van DC Comics, waar veel films op zijn gebaseerd. “De serie vertelt het verhaal vóór Batman, Catwoman, de Penguin, The Riddler, The Joker en andere bekende karakters“, legt een zegsvrouw uit.

Het tv-station heeft veel vertrouwen in de show. “Gotham is erg populair in Amerika, waar het gemiddeld ruim 10 miljoen kijkers trekt en reeds is verlengd voor een tweede seizoen.

Gotham zal wekelijks om 21.55 uur te zien zijn.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen