Schoemacher neemt uitspraken over Yolanthe terug

Foto: Fleur KoningRobert Schoemacher neemt de kritiek terug die hij uitte op Yolanthe Sneijder-Cabau. Dat zei hij maandag aan de desk van RTL Boulevard. Cabau was vrijdag te gast in RTL Late Night en veroorzaakte op internet een flinke discussie over haar uiterlijk. Ook Schoemacher was het erover eens: Cabau heeft fillers gebruikt. “Ik moet mijn mening bijstellen nu ik andere recente beelden van Yolanthe gezien heb. Zowel beelden die vlak voor Late Night gemaakt zijn als beelden die ze erna heeft verspreid.

Schoemacher was in de krant zo zeker van zijn zaak, dat hij zelfs stelde dat hij er ‘vergif op durft in te nemen’. “Als je kijkt naar de bewegende beelden van Yolanthe bij RTL Late Night, dan kun je bijna niet anders concluderen dan dat ze iets gedaan heeft“, verdedigt hij zich.

De cosmetisch arts vond dat Cabau er niet natuurlijk uitzag. “Ik dacht aan opvulling van de lippen, van het gezicht, maar het is blijkbaar een kwestie van een heel slechte belichting geweest, in combinatie met een heel slechte make-up.”

Dat Schumacher niet alleen zijn vermoedens uitsprak, maar ook nog eens aangaf ‘boos’ te zijn, omdat haar ‘mislukte’ transformatie het imago van zijn beroep zou schaden, betreurt hij nu. “Het is verschrikkelijk vervelend.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen