Robert Schoemacher baalt van gezicht Yolanthe

Foto: Fleur KoningRobert Schoemacher baalt van de commotie die Yolanthe Sneijder-Cabau heeft veroorzaakt met haar optreden in RTL Late Night. Dat vertelt hij vandaag in het AD. Volgens kijkers heeft Cabau haar gezicht laten verbouwen en is dat geen vooruitgang. “Ik vind het triest dat mijn beroep op deze manier in een slecht daglicht komt te staan. Het kan namelijk veel mooier en subtieler. Geen opgeblazen lippen, maar eentje die de welving volgt, bijvoorbeeld“, reageert Schoemacher.

Want volgens Schoemacher is één ding zeker: Cabau heeft wat laen doen. “Ze heeft fillers laten inspuiten. Daar durf ik vergif op in te nemen. Ik denk dat zelfs haar eigen moeder haar nog voorbij zal lopen. Wat een verschil zeg.

Gelukkig verdwijnen de fillers vanzelf, zegt hij. “Over 9 tot 12 maanden zijn ze weg. En als ze er eerder vanaf wil, dan kan dat als ze haar eigen vet als filler heeft gebruikt. Ze is nog jong. Haar huid kan dat wel aan.”

RTL Late Night-presentator Humberto Tan merkte vrijdag al op dat er iets is veranderd aan Cabau. Volgens de actrice is ze slechts actief met sporten.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen