Net5 pakt uit met vier Nederlandse dramaseries

Vrouwenzender Net5 pakt een oude traditie op: Nederlands drama. In het voorjaar komt het tv-station met maar liefst vier nieuwe series van eigen bodem. Dat heeft SBS bekendgemaakt. Net5 gaat gebukt onder slechte kijkcijfers en kan wel een oppepper gebruiken. Daar moeten de series Bagels & Bubbels, De Mannen Van Dokter Anne, De Jacht en Dagboek Van Een Callgirl voor gaan zorgen. “We gaan Net5 in haar volle glorie herstellen“, zegt tv-baas Remko van Westerloo.

Bagels & Bubbels is een romantische comedy met Egbert-Jan Weeber en Bracha van Doesburgh, waarin het onmogelijke liefdesverhaal van twee jonge mensen met een compleet ander leven wordt gevolgd. “Wat gebeurt er als een simpele bakkersjongen verliefd wordt op een internationaal supermodel?

In de romantische en komische doktersserie De Mannen Van Dokter Anne met Noortje Herlaar is de jonge arts Anne het middelpunt. Een week voordat ze in het huwelijk treedt, betrapt ze haar verloofde met een ander. Haar wereld stort in en ze keert terug naar haar ouderlijk huis.

Haar vader biedt Anne een baan aan in het ziekenhuis waar hij zelf werkzaam is. Hier komt ze de jongen waar ze vroeger altijd verliefd op was weer tegen, maar ontmoet ze ook andere mannen…

De spannende crimeserie De Jacht volgt de onderzoeken van een speciale eenheid van de politie die wordt geleid door een vrouwelijke rechercheur met de hulp van een mannelijke forensisch psychiater. Met in de hoofdrollen Loes Haverkort, Fedja van Huet en Peter Paul Muller.

Dagboek Van Een Callgirl met Sanne Langelaar en Dirk Zeelenberg gaat over het leven van een ogenschijnlijk normale jonge vrouw, die in het geheim een dubbelleven leidt als callgirl. Haar privéleven en haar zakelijk leven zijn twee totaal verschillende werelden die regelmatig botsen.

Precieze uitzenddata zijn nog niet bekend.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen