Julius Jaspers teleurgesteld in Robert Kranenborg

Foto: RTLJulius Jaspers vindt het jammer dat zijn vroegere Topchef-collega Robert Kranenborg zijn plek inneemt in de jury van de SBS 6-show Masterchef Holland. Dat heeft hij laten weten op 100%NL. Jaspers en Kranenborg zijn bevriend. “Dat zijn we, ja, maar zo werkt het toch niet helemaal in tv-land, kom ik dan nu achter. Het is, als ik het heel aardig moet zeggen, toch gewoon: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Laten we het daarop houden. Zo gaat het. De één zijn dood is de ander zijn brood.

Volgens de radio-dj die Jaspers interviewde, had het wel zo correct geweest als Kranenborg zijn oud-collega over zijn nieuwe baan had geïnformeerd. “Dat klopt dat dat netjes zou zijn“, zegt Jaspers erover.

Jaspers hoorde het nieuws via via. “Er is mij nooit gevraagd om mijn mond erover te houden, maar als je iets hoort dan verzwijg je het uit beleefdheid en dan laat je dat henzelf naar buiten brengen.

Boos is Jaspers niet. “Ik sta er ver boven. Het is werk en als er geen werk is, komt er weer wat anders. Het is geen megaramp. Het is jammer voor het team, want we hadden het leuk en deden het goed.

Jaspers en de overige juryleden van Masterchef Holland zijn ontslagen, nu het programma verhuist van Net5 naar SBS 6. Jaspers praat nu met RTL over een terugkeer van Topchef.

Naast Kranenborg, zitten ook Michiel van der Eerde en Marcus Polman in de jury.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen