Humberto ontroerd door Bianca Krijgsman in DWDD

RTL Late Night-ster Humberto Tan keek woensdag met veel plezier naar het interview met Bianca Krijgsman in de concurrerende talkshow De Wereld Draait Door. Dat vertelde hij vanochtend in Koffietijd. Krijgsman heeft in New York een Emmy Award gewonnen en werd op bijzondere wijze gefeliciteerd in de VARA-talkshow. “Het was heel mooi. Ze hadden allemaal vrienden en haar man speeches laten houden voor haar. Het was heel ontroerend en heel mooi gedaan“, aldus Tan.

De RTL 4-presentator is fan van Krijgsman. “Ze is geweldig. Ze zat bij ons in de uitzending kort voordat ze naar New York ging. Toen had ik tegen haar gezegd: ‘Als je wint dan kom je weer langs, hè?’ Toen zei ze: ‘Ja, ja, ja!’

Toch zat ze woensdag in De Wereld Draait Door en niet in RTL Late Night. “Het is een VARA-film, waarvoor ze een Emmy won, dus ik snap wel dat ze uiteindelijk bij De Wereld Draait Door zat.”

De Wereld Draait Door trok woensdag 1,5 miljoen kijkers. Later op de avond had RTL Late Night er 1 miljoen.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen