Ferry liet manager twitteren tijdens Expeditie

Ferry Doedens heeft zijn manager laten twitteren tijdens de opnameperiode van Expeditie Robinson. Dat vertelt de soapacteur in weekblad Weekend. Doedens’ account moest bijgehouden worden, zodat niemand kon weten dát en hoe lang hij weg zou zijn. “We hebben dat allemaal heel stiekem moeten doen, want niemand mocht het natuurlijk weten. We hadden het heel slim gedaan, mijn manager heeft gewoon voor mij zitten twitteren terwijl ik daar was voor de opnames“, zegt hij.

Niemand heeft het doorgehad, aldus Doedens. “Iedereen dacht dus dat ik gewoon in Nederland was. We wisten vooraf natuurlijk ook niet hoe lang ik zou wegblijven. Maar niemand is er achter gekomen.”

Voor de RTL 5-show kreeg Doedens speciaal vrij van GTST. Hij is blij dat hij weer op de set staat. “Er staan nog zoveel leuke dingen te gebeuren. Mensen vragen mij vaak hoe lang ik het nog blijf doen, maar ik zou niet weten waarom ik zou stoppen.”

Ik merk nu ook weer dat ik het al een beetje begin te missen. Ik ben blij als ik weer op de set sta.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen