Jeroen Pauw: ‘Ik wilde niet met Eva Jinek’

Foto: Fred de GrootJeroen Pauw heeft niet overwogen om een late night-duo te vormen met Eva Jinek. Dat vertelt hij dit weekend in De Telegraaf. Toen Pauw & Witteman stopte, werd Pauw al snel aan Jinek gelinkt. “Dat kan natuurlijk niet, want die zit bij een hele andere organisatie, bij KRO-NCRV. En ik heb Eva begeleid en doe dat nog wel eens. Ik zou het geen gezonde situatie vinden. Voor de buitenwacht ben je dan toch de leraar die met zijn leerling op tv komt, dat is niet goed voor de balans“, zegt hij.

Maar dat is niet de enige reden om niet met Jinek te willen presenteren. “Bovendien wil ik het ook zelf graag in mijn eentje doen. Anders ga je van het ene duo naar het andere.

Jinek krijgt nu een eigen talkshow, tijdens de winterstop van Pauw in januari en februari. Hoewel Pauw over een terugkeer in maart nog niet zeker is. “Formeel is er volgens mij nog niets besloten, maar ik ga ervan uit dat het doorgaat.

De nieuwe talkshow van Pauw heet Pauw. De eerste aflevering is op maandag 1 september.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen