PowNed baalt van vertrek Danny Ghosen

Foto: Fred de GrootPowNed-baas Dominique Weesie baalt er behoorlijk van dat Danny Ghosen de omroep verlaat. Dat heeft de journalist laten weten op 3FM. Ghosen vertrekt naar de EO. “Ik heb Dominique gesproken. Hij vond het wel erg jammer. Als Frank de Boer een speler verliest die goed is, dan baalt hij ook. Hij baalde, maar wenste me ook succes. We hebben samen mooie dingen gemaakt. Of hij het snapt? Natuurlijk had hij mij liever bij PowNed gehouden, maar hij weet dat ik mijn ambities heb.

Zijn vertrek heeft niet direct te maken met het einde van PowNews, aldus Ghosen. “Ik had nog een contract tot eind volgend jaar, dus dat had er niets mee te maken. Dit kwam op mijn pad en het was een mooie kans die ik niet kon laten liggen. Dat had helemaal niets te maken met PowNed te maken.

Volgens Ghosen is de EO geen opmerkelijke keuze. Hij benadrukt zelf ook gelovig te zijn. En: “Beide omroepen stellen dingen aan de kaak en dat doe ik ook.

In eerste instantie zal Ghosen het team van 3Onderzoekt versterken. “Als ik mijn plek gevonden heb, ga ik ook een pilot maken. Als die pilot aanslaat, krijg ik hopelijk ook een eigen programma. Daar kan ik nog niet zo veel over vertellen, maar dat is wel de bedoeling.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen