Hans van der Togt ziet omroep MAX wel zitten

Hans van der Togt zou het best leuk vinden om een eigen tv-programma bij Omroep MAX te hebben. “Ik sta open voor iets op tv, zoals voor Omroep MAX: zes afleveringen in elkaar en klaar“, vertelt de voormalig televisiester in VARAgids. Van der Togt was in 2009 nog enigszins boos toen RTL 4 niet hem, maar Carlo Boszhard vroeg voor een aantal Rad van Fortuin-specials, maar dat zou hij nu niet meer willen. “Ik ben met pensioen en dit leventje bevalt me prima“, stelt hij.

Toch bewaart hij wel goede herinneringen aan de RTL 4-show. “Op Rad van Fortuin kijk ik nog altijd met een heel goed en heel plezierig gevoel terug.”

Het was wel hard werken: er werden 25 afleveringen per week opgenomen. “Het is een week heel hard werken, maar je houdt 25 dagen van de maand over. Die kon ik goed opvullen. Mijn vriend woonde destijds op Ibiza en had er een boot in de haven. Ik vloog constant op en neer.”

Toch deed hij ook werk naast de tv-opnames. “Eerst deed ik Rad van Fortuin in winkelcentra. Met een armoedig imitatierad en goedkope prijzen. Dat deel van de schnabbeltour heb ik snel afgebouwd.”

 

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen