‘Duitse RTL nog steeds blij met Sylvie Meis’

Foto: Mike van den ToornEr klopt niets van de geruchten dat de Duitse RTL presentatrice Sylvie Meis zat zou zijn. Dat zegt een anonieme vriendin vandaag in een paginagroot artikel in De Telegraaf. De vriendin stelt dat Meis wel weet waar de roddels vandaan komen. “Dat is ook niet zo moeilijk te achterhalen als je in een Nederlands blad éérst een hele reportage ziet over het geluk van Sabia en moet lezen hoe mooi ze is en hoeveel kilo ze kwijt is. En er een paar pagina’s verder een emmer ellende over Sylvie wordt uitgestort.”

Er werd gesuggereerd dat Meis door alle ontwikkelingen en divagedrag aan de kant zou worden gezet door RTL. “Dat was zo intens gemeen en níét waar. Nadat ze privé klap op klap heeft moeten incasseren lag opeens ook haar carrière onder vuur.

Er stond dat ze zó onuitstaanbaar zou zijn dat haar RTL-collega en RTL zélf er genoeg van hebben! Wat niet waar is, want haar tv-contract is net weer met een jaar verlengd!

Meis zou op zoek zijn naar een woning in Amsterdam. Voor haar werk in Duitsland zal ze dan op en neer reizen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen