‘Buitenland zal versteld staan van nieuwe The Voice’

Het buitenland zal versteld staan van de veranderingen in het nieuwe seizoen van The Voice of Holland. Dat vertelt coach Ali B vandaag in dagblad Metro. Ali B is erg blij met de wijzigingen. “Elk jaar bekijk ik een aanvraag opnieuw. Maar de makers kwamen met een aantal nieuwe ontwikkelingen waar ik wel weer zin in had. Welke dat zijn, mag ik nog niet verklappen, maar de TVOH-coaches in het buitenland zullen versteld staan van hoe wij het hebben aangepakt“, zo laat de rapper weten.

Volgens Ali B zal The Voice de kijkers na al die seizoenen nog steeds niet vervelen. “We staan niet stil en zorgen ervoor dat we het publiek een stapje voor zijn.

Ali B merkt dat steeds meer kandidaten bij hem in de groep willen. “Ik ben zelfs in populariteit gestegen bij de kandidaten. Ik heb echt een hele goede lichting dit jaar. Dat komt door wat ze vorig seizoen van mij gezien hebben.”

Vorig jaar draaide ik als enige voor Jill Helena en heb haar toch naar de finale weten te loodsen. Dat heeft er toe geleid dat ik nu de toppers heb. Ik ben er echt trots op om te kunnen zeggen dat ik de beste coach ben om voor te kiezen.”

De nieuwe The Voice begint eind augustus.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen