Britt Dekker begrijpt niets van BN’ers op Ibiza

Britt Dekker begrijpt er niets van dat bekende Nederlanders elkaar achterna vliegen naar Ibiza. Dat heeft de realityster laten weten op Radio 538. Volgens Dekker weten de BN’ers dat ze opgewacht worden door de roddelpers. “Je hebt één aankomsthalletje, dus al die fotografen staan je meteen op te wachten en dan weten ze precies wie waar heen gaat. Hoe stom wil je het hebben? Ik snap niet zo goed dat je naar Ibiza gaat, omdat alle paparazzifotografen daar op een bergtopje liggen.

Als BN’er hoor je er bijna niet meer bij als je níet naar Ibiza gaat. “Zelfs Patty Brard gaat naar Ibiza. Dan denk ik: écht iedereen gaat. Gaat zij al heel lang? O, ja. Patty’s Posse is al heel oud. Toen was ik iets van 12 en ik zie het nog voor me. Zij is echt een die hard. Dan mag het gewoon.

Ruim tien jaar geleden maakte Brard de klysmashow Patty’s Posse. Zelf zou Dekker daar nooit aan meewerken. “Ik eet wel een paar pruimen, dan gaat het er ook wel uit.”

Dekker gaat níet naar Ibiza. “Ik ben in mei twee weken naar Florida geweest en deze zomer moet ik draaien voor Het Beste Idee van Nederland, dus kan ik niet echt weg. Het loopt tot 20 december.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen