Knevel & Van den Brink toont Waylon-interview

Foto: Roy BeuskerKnevel & Van den Brink zette woensdag al zijn trots op zij en toonde beelden die nog geen uur daarvoor te zien waren bij concurrent RTL Late Night. Dat was te zien in de uitzending op Nederland 1. De EO-redactie knipte dertig seconden uit het interview dat Humberto Tan had met Waylon, de meest besproken man van de dag. De heren van de EO konden Waylon zelf niet strikken, maar hadden Songfestival-kenner Marga Bult aan tafel om over zijn samenwerking met Ilse DeLange te praten.

De enige link die Bult met Waylon heeft, is dat ze beide hebben meegedaan aan het Eurovisie Songfestival. Toch mocht ze commentaar leveren. “Je probeert je daarin te verdiepen, van: hoe kan dat nou?“, begon ze.

Dat Waylon zelf gewoon bij de concurrent zat, daar konden de EO-mannen ook niet onderuit. “Waylon heeft vanavond zelf gesproken bij de collega’s van RTL. Zullen we daar even naar kijken?“, zei Tijs van den Brink.

RTL Late Night had met 1,1 miljoen kijkers haar meest bekeken woensdaguitzending ooit. Knevel & Van den Brink bleef steken op 697.000 kijkers.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen