‘Ilse DeLange wil op de voorgrond staan’

Foto: Dirk-Jan van DijkIlse DeLange wilde tijdens haar samenwerking met Waylon constant op de voorgrond staan. Dat vertelt een ingewijde vandaag in De Telegraaf. Hun terugkeer op Schiphol was exemplarisch, zegt die bron. “Dan komen ze samen door de douane, worden ze opgewacht door familie, vrienden, fans en de hele pers en dan doet Ilse nét op het laatste moment nog even een sprongetje door de schuifdeuren, waardoor ze toch weer net vóór Waylon staat. Ik denk dan: doe dat nou niet.

Het is exemplarisch, vertelt de zegsman in de krant. “Je hebt het samen gedaan troef elkaar dan ook niet af.

Na het enorme succes van Ilse en Waylon op het Eurovisie Songfestival, toert Ilse nu heel Europa door met een Waylon look-a-like. Waylon wil zijn solocarrière niet opzij schuiven om mee te gaan op promotietour, omdat Ilse geen gelijkwaardig duo met hem wil vormen.

Waylon deed zijn verhaal woensdagavond uitgebreid in RTL Late Night. Zowel het AD als De Telegraaf pakken vandaag groot uit met het nieuws.

DeLange heeft op Twitter laten weten dat ze met The Common Linnets bezig is met het schrijven van nieuwe nummers. Zónder Waylon.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen