Dilan Yurdakul ‘op gegeven moment’ klaar bij GTST

Foto: RTLDilan Yurdakul is niet van plan om tot in den treure te blijven hangen bij Goede Tijden Slechte Tijden. Dat vertelt ze in Veronica Magazine. GTST is voor haar een fijn startpunt. “Het is de beste plek om te wennen aan een camera, want die krijg je elke dag op je neus gedrukt. Als ik één film per jaar zou draaien, zou ik lang niet zo veel ervaring opdoen als ik nu heb opgebouwd. Die ontwikkeling is voor mij het enige wat telt. Op gegeven moment zal het klaar zijn, dat kan ik van tevoren niet aangeven.

Veel acteurs belanden nu een soapexit in een zwart gat. “Dat houdt hoogst waarschijnlijk iedereen wel bezig. Het acteerwereldje is vrij klein, dus in die zin zijn de mogelijkheden beperkt. Toch ben ik iemand die gelooft dat je alles organisch moet laten verlopen.

Voorlopig verveelt Yurdakul zich niet. “Ik zoek voortdurend naar de drijfveer achter een bepaalde scène en zolang dat het geval is, ben ik in staat mezelf te verbeteren.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen