Victoria trekt 399.000 kijkers met Spuiten en Slikken

Foto: Nick van OrmondtHet nieuwe seizoen van Spuiten en Slikken met Victoria Koblenko als de nieuwe presentatrice, is zondagavond laat met 399.000 kijkers van start gegaan op Nederland 3. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Bijna 400.000 kijkers is geen onaardige score voor Nederland 3, maar een echte hit is Spuiten en Slikken niet. Het programma scoorde met een marktaandeel van 6,7 procent wel ruim 55 procent boven het zendergemiddelde van het publieke tv-station.

Nederland 3 scoorde zondag vooral met het reisprogramma 3 Op Reis. Daar keken 584.000 mensen naar, goed voor 8,7 procent marktaandeel.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen