Tweede seizoen voor politieserie Smeris

Foto: Mike van den ToornHet eerste seizoen van de politieserie Smeris met Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge is nog maar twee afleveringen onderweg, toch heeft de NPO nu al een tweede serie besteld. Dat heeft BNN vandaag laten weten. De NPO deed de bestelling op basis van de goede reacties en kijkcijfers van de eerste twee episodes. “De samenwerking smaakte zo naar meer dat we in het geheim al aan seizoen twee zijn begonnen met de schrijvers“, aldus de hoofdrolspelers.

Sommige dingen moeten gewoon gebeuren. Zoals een tweede seizoen Smeris. We zijn super trots dat het publiek de eerste afleveringen en masse omarmd heeft en dat het net zo snel heeft besloten om een tweede serie te bestellen.

Het nieuwe seizoen wordt vanaf augustus opgenomen en is vanaf maart 2015 op televisie te zien.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen