Tv-hit Sterren Springen trapt af met vooruitblik

De televisiehit Sterren Springen keert vanavond terug op het scherm bij SBS 6. Voordat de strijd volgende week écht losbarst, komt de tv-zender vanavond eerst met de special ‘Nog 1 Week’. “In Sterren Springen: nog 1 week zijn de opmerkelijkste sprongen van het vorige seizoen en van andere landen te zien. Ook worden alle deelnemers voorgesteld en krijgt men een kijkje bij de voorbereidingen en de trainingen van de sterren“, legt een woordvoerder van de zender uit.

De sterren hebben er in elk geval zin in. Zo is er Jeffrey Wammes, die meedoet op advies van collega-sporter Yuri van Gelder. “Ik train met hem en ik zag wat hij deed. Het lijkt me wel een leuke uitdaging om hetzelfde te doen.

Britt Dekker vreest voor Wammes. “Ik zit op waterpolo en ben al heel vaak in het zwembad te vinden. Wat betreft concurrentie maak ik me wel zorgen om die turner (Jeffrey Wammes), omdat hij al die salto’s al kent. Sporters moorden om te winnen hoor.”

En Peter Jan Rens: “In het geheim ga ik mij voorbereiden op een eigen choreografie, dus dat ik een speciale sprong ga maken. Dat levert hopelijk extra punten op.

Sterren Springen is om 20.00 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen