Paul en Youp weigeren VARAgids

Foto: Mike van den ToornHoewel Buis en Haard in VARAgids volgens ‘bladendokter’ Rob van Vuure een van drie tijdschriftrubrieken in Nederland is die op eenzame hoogte staan, zijn er toch een aantal BN’ers die niet mee willen werken. Dat zegt schrijver van de interviews Eric van Onna vandaag in het AD. Toch zijn de meesten over het algemeen enthousiast, zegt Van Onna. “In het begin twijfelde ik nog wel eens of er genoeg bekendheden zouden zijn die zich kwetsbaar zouden durven opstellen.

Maar dat is geen probleem. “Twintig jaar later kun je eigenlijk wel concluderen dat het nooit enkele moeite heeft gekost om mensen te vinden. Hoewel ik nog steeds mensen op mijn lijstje heb die ik nog niet heb kunnen overhalen.

Youp van ’t Hek bijvoorbeeld weigert pertinent, evenals Jan MulderPaul de Leeuw en Willem-Alexander en Máxima“, zegt hij.

Buis en Haard is een rubriek waarin een BN’er zich met zijn of haar partner laat fotograferen in hun woonkamer. Om die foto heen vertellen ze over hun kijkgedrag.

Overigens zijn de andere tijdschriftrubrieken die volgens Van Vuure op eenzame hoogte staan, Anybody van Viva en Zelfportret in HP/DeTijd.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen