Nicolette verkiest tv boven brasserie

Foto: Roy BeuskerAls Nicolette van Dam móet kiezen tussen haar tv-carrière of de brasserie die ze recent samen met haar broer overnam van haar ouders, dan kiest ze voor de tv. Dat vertelt ze in Televizier. De brasserie is op haar pad gekomen, zegt Van Dam. “Mijn ouders wilden het rustiger aan doen en vroegen of wij Brasserie Van Dam wilden overnemen. Daar moest ik over nadenken. Ik heb het druk met mijn werk en mijn gezin, maar het familiebedrijf opgeven, ging me zo aan het hart.

Dus nam ze de zaak over. “En als ik nu op zaterdagmiddag een rij zie staan voor de lunch, en de mensen met een lach op hun gezicht zie vertrekken, dan kan ik daar heel blij van worden.

BN’er-spotters kunnen niet elke dag rekenen op Van Dam. “Ik ben niet zeven dagen in de week te vinden in de brasserie, maar zorg in ieder geval dat ik er op vrijdagavond en zaterdag met de lunch ben.

Maar hoe leuk ik de horeca ook vind, tv blijft mijn grootste liefde. En verder presenteer en acteer ik, en doe ik bedrijfspresentaties. Ik wil niks missen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen