Hanny Veerkamp wil John de Mol benaderen

Hanny Veerkamp hoopt via John de Mol een tv-comeback te bewerkstelligen. Dat vertelt de Man Bijt Hond-bekendheid vandaag in De Telegraaf. Op de vraag wat ze mist op tv, noemt Veerkamp haar eigen soap. “De Veerkampjes! Het gewone, eigenlijk. Tegenwoordig is het allemaal zo gemaakt. Ik ben niet de enige die dat vindt. Ik hoor heel vaak van andere mensen dat ze ons zo missen. Laatst was ik op de Huishoudbeurs, waar iedereen met me op de foto wilde“, zo vertelt ze.

Daar moet ze wat mee doen, aldus Veerkamp. “Misschien dat ik toch een petitie moet houden en die naar John de Mol moet sturen.

Over haar leukste tv-herinnering, zegt ze: “Van onszelf, natuurlijk. Van Man bijt hond tot SBS 6. Om De Veerbootjes in de TV-kantine heb ik dubbel gelegen. Ik ben verslaafd aan die uitzending.

Zelf kijkt ze vooral amusement. “Ik kijk heel graag naar Wat ben ik waard, Het familiediner en RTL Boulevard. En van Linda de Mol ben ik helemaal gek. Een wereldvrouw.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen