‘Wie Trouwt Mijn Zoon anders dan bij RTL 4’

Het nieuwe seizoen van Wie Trouwt Mijn Zoon? wordt anders dan de vorige seizoenen die te zien waren bij RTL 4. Dat heeft SBS 6, dat het programma vanaf vanavond uitzendt met Jochem van Gelder aan het roer, vandaag laten weten. In Wie Trouwt Mijn Zoon? gaan vier mannen op zoek naar de ware liefde. “Dit seizoen is net iets anders dan andere seizoenen, want een van de heren draagt namelijk een groot geheim met zich mee: hij blijkt getrouwd te zijn“, aldus een woordvoerster.

Dat levert volgens SBS 6 een spannende verhaallijn op. “Als de man in kwestie openheid van zaken geeft, doet dit nogal wat stof opwaaien bij zijn liefdeskandidaten en moet hij zijn uiterste best doen om te zorgen dat ‘zijn’ vrouwen er niet vandoor gaan.

Maar dat is niet het enige spannende dat te gebeuren staat, belooft de zender. “Ook wordt een van de mannen bedrogen, als het meisje van zijn keuze plotseling in bed belandt bij één van de andere zoons.”

Wie Trouwt Mijn Zoon begint vanavond om 21.30 uur op SBS 6, direct na de nieuwe soap Andy en Melisa.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen