‘Wie Trouwt Mijn Zoon anders dan bij RTL 4’

Geplaatst op vr 28 feb 2014 om 14:49

Het nieuwe seizoen van Wie Trouwt Mijn Zoon? wordt anders dan de vorige seizoenen die te zien waren bij RTL 4. Dat heeft SBS 6, dat het programma vanaf vanavond uitzendt met Jochem van Gelder aan het roer, vandaag laten weten. In Wie Trouwt Mijn Zoon? gaan vier mannen op zoek naar de ware liefde. “Dit seizoen is net iets anders dan andere seizoenen, want een van de heren draagt namelijk een groot geheim met zich mee: hij blijkt getrouwd te zijn“, aldus een woordvoerster.

Dat levert volgens SBS 6 een spannende verhaallijn op. “Als de man in kwestie openheid van zaken geeft, doet dit nogal wat stof opwaaien bij zijn liefdeskandidaten en moet hij zijn uiterste best doen om te zorgen dat ‘zijn’ vrouwen er niet vandoor gaan.

Maar dat is niet het enige spannende dat te gebeuren staat, belooft de zender. “Ook wordt een van de mannen bedrogen, als het meisje van zijn keuze plotseling in bed belandt bij één van de andere zoons.”

Wie Trouwt Mijn Zoon begint vanavond om 21.30 uur op SBS 6, direct na de nieuwe soap Andy en Melisa.
14 Reacties op “‘Wie Trouwt Mijn Zoon anders dan bij RTL 4’”


 1. Mark

  SBS stop nou met die truukjes zoals in Welkom Bij De Kamara’s, altijd die programma’s met een twist, daar trappen de kijkers niet in. Kijkcijfers zullen dus komende weken een dalende lijn vertonen. Andy & Melisa zou à la Roy Donders juist een stijgende lijn kunnen vertonen.

 2. Anoniem

  Nog nepper dus dan op rtl 4 dus… onder de 300.000 verwacht ik.

 3. Anoniem

  Ik hoop dat dit programma faalt met dit soort domme dingen

 4. Ria

  Waarom in godsnaam een getrouwde man opvoeren, wat is dat voor onzin?

 5. Stefan

  Wat is het nut? Achterlijk gedoe. Het moet allemaal grappiger, spectaculairder… Maar ze slaan de plank volledig mis.

 6. Anoniem

  Mooie h0er dan dat meisje.

 7. Anoniem

  Het vertrouwde Sbs niveau! Afstraffen die onzin!

 8. Anti-Fox

  “Maar dat is niet het enige spannende dat te gebeuren staat, belooft de zender. “Ook wordt een van de mannen bedrogen, als het meisje van zijn keuze plotseling in bed belandt bij één van de andere zoons.”

  Alles voor de kijkcijfers. Alle normen en waarden overboord. Vreemdgaan promoten, bedriegen promoten, trouw aan partner blijkt niets waard te zijn. Alle redenen om dit programma te boycotten. En daar hoef je geen christen of moslim voor te zijn om dit te boycotten. Wat een triest bericht is dit weer. Wederom het besef dat we blij moeten zijn met de PO.

 9. Richard

  Dit is toch al het 2e seizoen op SBS?
  Rtl heeft toch maar 1 seizoen uitgezonden?

 10. mike

  260.000 kijkers

 11. Jeroen

  Klopt Richard. Maar toen keek geen hond dus nu denken ze laten we net doen alsof dat nooit is gebeurd.

 12. Anoniem

  uhhh. Wat lullen ze? Vorig jaar was het ook bij SBS6 hoor. Gaan ze doen alsof het alleen bij RTL4 is geweest?

  Het 1e seizoen was veel leuker dan het 2e seizoen!

 13. Anoniem

  Het 2e seizoen was ook leuk hoor alleen SBS6 is er mee gaan schuiven in de programmering. En meeste mensen kijken liever (herhaling of niet) CSI en Bones op maandagavond. Vragen over deze gewoonte worden beantwoord met: Dat kijken we altijd op maandag of met dat doen we altijd.

 14. Jeroen

  Lees hier rustig verder….

  http://glamora.ma/2014/03/jochem_van_gelder_naait_de_kij.html

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.