Ruben en Katja scoren 451.000 kijkers

Ruben vs Katja, de eerste programmaserie van Katja Römer-Schuurman sinds haar comeback bij BNN, is maandagavond met 451.000 kijkers van start gegaan op Nederland 3, goed voor 6,3 procent marktaandeel. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Bijna een half miljoen kijkers is voor een kleinere zender als Nederland 3 geen slechte score. Toch is de show geen kijkcijferhit. De finale van Atlas trok ervoor 691.000 kijkers en 9 procent marktaandeel. 

Het avondmarktaandeel van Nederland 3, dat uitkwam op 8,2 procent, werd vooral omhoog gekrikt door kijkcijferhit De Wereld Draait Door, dat ruim 1,3 miljoen kijkers en 19,6 procent marktaandeel neerzette.

In januari verhuist DWDD naar Nederland 1. Dat betekent een flinke klap voor de jongerenzender van de Publieke Omroep.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen