RTL 7 houdt Dakar Rally in huis

De komende drie jaar blijft de Dakar Rally te zien bij RTL 7. De mannenzender heeft de uitzendrechten van deze prestigieuze en zwaarste rally ter wereld tot 2017 verlengd. Dat heeft een zegsman vandaag laten weten. Zenderbaas Marco Louwerens is blij. “Ik ben er trots op dat we de rechten van Dakar tot en met 2017 hebben kunnen vastleggen. Dakar is en blijft de meest spectaculaire rally ter wereld, met ook nog eens veel Nederlandse inbreng en succes“, zegt hij. 

Op 4 januari 2014 wordt het startschot gegeven voor de 35ste editie van de Dakar Rally in het Argentijnse Rosario. Maar voordat het zover is, vindt op zondag 10 november de RTL GP Dakar Pre-Proloog plaats in Valkenswaard.

Met de inmiddels traditionele pre-proloog als geweldige opmaat, is Dakar dus ook de komende jaren een vaste waarde bij RTL 7“, aldus Louwerens.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen