Oscar Aerts nieuw in Goede Tijden Slechte Tijden

Goede Tijden Slechte Tijden heeft er een castlid bij. De 24-jarige Oscar Aerts maakt vanavond zijn entree in de serie. Dat vertelt hij vandaag in De Telegraaf. Aerts heeft tot nu toe vooral in het theater gespeeld. Hij twijfelde lang over GTST. “Niet om het spelen, maar wel om de bekendheid die een GTST -rol met zich meebrengt. Dat was voor mij wel een ding. Op die roem zit ik niet zo te wachten. Nu vind ik het ook wel weer spannend, en denk ik dat deze rol mij heel veel gaat brengen.

Aan de opnames moest hij flink wennen. “Ik ben me rot geschrokken; zoveel scènes op één dag, zoveel in één week… Ik was elke keer opnieuw helemaal gesloopt. Maar ik krijg het langzaam maar zeker in mijn vingers en leer ontzettend veel.

Negen weken lang moest Aerts geheimhouden dat hij opnames had voor GTST. “Het was best lastig. Soms moest ik echt woorden inslikken. Maar ik vond het ook wel leuk om met zo’n mooi geheim rond te lopen.

Hij speelt Vincent Muller, de rechterhand van meneer Sanders. “Als de mensen eenmaal weten wie hij is, zet dat Meerdijk aardig op z’n kop!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen